Om mig

Jag kandiderade till Riksdagen i valet 2018 för Stockholms län för Socialdemokraterna och är riksdagsledamot (statsrådsersättare) från 24 september.

Detta är viktiga frågor för mig:

  • Hälso- och sjukvård för alla med hög kvalitet, kontinuitet och tillgänglighet
  • Bostäder för alla olika åldrar och behov är en självklarhet.
  • Trygghets- och demokratifrågor blir allt viktigare i vårt samhälle och globalt.

Jag har gått den långa vägen. Först som 40-åring blev jag medlem i ett politiskt parti. Förutom drygt ett år som riksdagsledamotsersättare 2015-2017, har jag aldrig varit politiker på heltid, utan fritidspolitiker  inom vård- och omsorg, barn- och utbildningsområdet och nu i ett fastighetsbolag. På dagarna har jag jobbat som sjuksköterska,  barnmorska, projektledare, informationsarkitekt, forskningsassistent och forskare.

Jag vill att alla, särskilt unga människor, ska få med sig en tro på sig själv och en bra grund att stå på som gör att de känner att det de vill är möjligt.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/a/c/annavikstrom.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/a/c/annavikstrom.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853